QAD Teamwork 2023.

Az idei évben Budapest adott otthont a minden évben megrendezésre kerülő QAD Teamworknek.

2023. áprilisának végén, 5 év után ismételten Magyarországon zajlott az éves QAD konferencia. A kétnapos rendezvényen QAD partnerek, szakértők találkozhattak egymással, valamint a QAD vezetőivel. Közel 150 résztvevő, több mint 20 országból érkezett a világ minden tájáról. Az eseményen az ISYS-ON Kft.-t a cég vezetői, vezető szakértői és sales csapata képviselte.


Több mint 10 előadó várta az érdeklődőket számos hasznos előadással. Bevezetésként az elmúlt időszak globális és regionális üzleti kihívásairól hallhattak előadást a résztvevők, melyet az ezekre a problémákra nyújtott fejlesztések és megoldások bemutatása követett. A vállalkozásoknak egyre gyorsabban kell reagálniuk a folyamatosan változó vásárlói preferenciákra, a kiszámíthatatlan logisztikai folyamatokra és az üzleti környezet kihívásaira. A QAD nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy olyan vállalatirányítási rendszert tervezzen, amely segíti a vállalatokat a változásokra való reagálásban a QAD Adaptive ERP segítségével.


A résztvevők betekintést kaphattak a QAD Adaptive ERP-n túl számos integrálható funkcióba is. A QAD szakértői bemutatták többek között a QAD EQMS – Enterprise Quality Management System - Vállalati minőségirányítási rendszer előnyeit, valamint azt, hogy a QAD SRM – Supplier Relationship Management – használatával hogyan javulhatnak a vállalatok beszállítói együttműködései. Bepillantást nyerhettek a digitális kereskedelem számára kialakított e-kereskedelmi és marketingautomatizálási megoldásba, amelyet a B2B és B2C típusú vevői kapcsolattal rendelkező vállalatok számára fejlesztettek. A jelenlévők láthatták, hogyan lehet hatékony eszköz a QAD DSCP – Demand & Supply Chain Planning - az ellátási lánc tervezésben, valamint a QAD GTTE - Global Trade and Transportation Execution - megoldás hogyan használható a szállítások optimalizálásában és a logisztikai megtérülés növelésében.


A Teamwork során számos hasznos információ és ötlet cserélt gazdát annak érdekében, hogy az ISYS-ON Kft. és a QAD a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa Ügyfelei számára.